Musiken

Live på Ocivilicerat 2012

Vi är glada och stolta att kuna presentera en rad briljanta musiker  som kommer uppträda på Ociviliserat! Kvällens line-up är i nuläget;

• Peter Morén  (på scen kl 22.oo)
• af Scherp  (kl 19.15 OBS ny tid)
• Pombo  
(kl 20.15 OBS ny tid)
• Feather and Down  
(först ut, kl 17.00)

Kort om banden:

Peter Morén

Peter Morén – musiker, kompositör och producent. Peter Morén är tillsammans med Björn Yttling och John Eriksson en av medlemmarna i det svenska bandet Peter Bjorn and John. Vid sin sidan hos oss den 26:e har Peter med sig Jonas Thorell. Som soloartist har Peter Morén släppt två album och han arbetar nu på sin tredje soloskiva som släpps i september, och i dagarna drabbade oss första singeln, ”Odyssén” och på Peter Moréns blogg kan man just nu kolla in och få nya låten ”Vinstintressen”. Förbered dig på att Hemliga Trädgården kommer fyllas av rytmisk, samhälls- och självkritisk pop.

af Scherp

 

af Scherp är den svenska musikern och låtskrivaren Anders Scherps musikprojekt som han själv beskrivit som ”summan av min talang och mitt elände”.
Med sin särpräglade röst och perkussiva gitarrspel befinner han sig i utkanten av singer/songwritergenren, där intensiva och expressiva avsnitt kontrasteras av det fragila och känsliga.
af Scherp släpper inom kort sin tredje fullängdsskiva och med sig på scen har han förhoppningsvis de fantastiska muskerna musikerna Anna Dager, Hanna Ekström och Staffan Findin från Stockholm Strings & Horns, samt Magnus Olsson på slagverk. Lyssna på af Scherp här.

 

Pombo

Pombo – består av:

Gus Loxbo – Sveriges kanske barnsligaste kontrabasist.
Felicia Nielsen – en temperamentsfull men mjuk pianist med förkärlek att skriva bitsk satir.
Nils Wall – en enormt cool trummis och slagverkare. Egensinnig, känslig och självsvängande.
Marie Hanssen Sjåvik – en av Sveriges främsta sångerskor är norska!
Anna Högberg – med rötterna i den fria formen är hon en skapare av utomjordiska dimensioner.

”Varje låt av Pombo är en berättelse. Pombo är en grupp som har upprört monarkister och tillhör en ny generation musiker som har ett fritt förhållningssätt till musiken.”
–Patrik Sandberg, OrkesterJournalen

www.pombo.se

Feather and Down

Feather and Down är sångerskan och låtskrivaren Maria Andersson. Hon är nyligen hemkommen till Hägerstensåsen efter att ha bott och arbetat under två år i Macao, Kina. Som sångerska i den världsberömda cirkusen Cirque du Soleil har hon rönt stora framgångar och nu är det dags att erövra sin publik som soloartist. Debutalbumet ”The Bird’s Nest”, producerat Povel Ohlsson (Robyn, The Concept), släpptes för bara några månader sedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *